Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over Typetuin. Tevens vind je hier artikelen met nuttige tips voor leren typen en het kiezen van de juiste typeopleiding.


Wat is blind typen nu precies? Alle informatie over blind leren typen

24 oktober 2017
Goed kunnen blind typen is een belangrijke vaardigheid voor zowel kinderen als volwassenen. Maar wat is het nu precies en hoe kun je goed blind leren typen? Hier vind je meer informatie.
Lees meer

De juiste kindertypecursus uitkiezen: 5 nuttige tips

16 augustus 2017
In de wereld van kinderen zijn computers iets vanzelfsprekends. Ze groeien er letterlijk mee op. Dit betekent overigens niet dat ze op die manier ook goed leren typen. Daarom is het laten doen van een goede kindertypecursus zeker van meerwaarde.
Lees meer

Een typecursus thuis volgen: Hoe doe je dat?

19 mei 2017
Als je typecursus thuis volgt dan heeft een aantal betrekkelijke voordelen. Hier een toelichting over hoe je dit aanpakt en waar je op moet letten bij de keuze voor geschikte typelessen.
Lees meer

Hoe kies je een goede typecursus?

17 februari 2017
Je geeft je kind graag een goede start met een typecursus. Maar hoe kies je nu een goede typecursus? Hier een aantal belangrijke factoren om je keuze op te baseren.
Lees meer

Tips om je toetsenbordvaardigheid te testen en te verbeteren

1 december 2016
Zoeken naar de letters op het op toetsenbord en vervolgens checken op het beeldscherm of het er correct staat? Continue voorovergebogen zitten en de ogen toeknijpen om de juiste letters te vinden? Dat kan beter!
Lees meer
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin verzorgt al meer dan 40 jaar met succes klassikale typecursussen. Ook bieden we bekroonde online typeopleidingen met begeleiding. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid hebben we een slagingspercentage van boven de 97%.

Typetuin is onderdeel van Success Society
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Of vind ons op social media:

Success Society op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
8.4 gebaseerd op 301 reviews