Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over Typetuin. Tevens vind je hier artikelen met nuttige tips voor leren typen en het kiezen van de juiste typeopleiding.


Een typecursus thuis volgen: Hoe doe je dat?

19 mei 2017
Als je typecursus thuis volgt dan heeft een aantal betrekkelijke voordelen. Hier een toelichting over hoe je dit aanpakt en waar je op moet letten bij de keuze voor geschikte typelessen.
Lees meer

Hoe kies je een goede typecursus?

17 februari 2017
Je geeft je kind graag een goede start met een typecursus. Maar hoe kies je nu een goede typecursus? Hier een aantal belangrijke factoren om je keuze op te baseren.
Lees meer

Tips om je toetsenbordvaardigheid te testen en te verbeteren

1 december 2016
Zoeken naar de letters op het op toetsenbord en vervolgens checken op het beeldscherm of het er correct staat? Continue voorovergebogen zitten en de ogen toeknijpen om de juiste letters te vinden? Dat kan beter!
Lees meer

De voordelen van het volgen van typelessen

26 september 2016
Wellicht twijfel je nog of je kind typelessen nodig heeft. Of misschien heb je vroeger geen typeles gehad en twijfel je nu om alsnog een typecursus te nemen. Voor beide situaties is het handig om te weten welke voordelen typelessen jou of je kind te bieden hebben.
Lees meer

Snel typen leren voor kinderen: Hoe werkt het?

2 augustus 2016
Kinderen zien er vaak het nut niet van in, maar als je ze al vroeg leert typen, hebben ze daar de rest van hun leven profijt van. Hoe leg je aan kinderen uit waar leren typen goed voor is? En zijn er mogelijkheden die leren typen voor kinderen leuk maakt?
Lees meer
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin is de nieuwe naam voor Typeopleiding Succes. Typetuin verzorgt al 40 jaar klassikale typecursussen in het basis-, speciaal en middelbaar onderwijs. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid is het slagingspercentage 97%.
Meer over de organisatie
Bekijk nieuws en artikelen
Bel 013-5220579 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Typetuin is onderdeel van Success Society

Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Success Society op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
8.2 gebaseerd op 293 reviews