blind leren typen op school

Start direct

Een uniek adaptief systeem dat alle kinderen kan leren blind typen. Ook bij u op school. Online of klassikale lessen.

Kosten besparend

Voor een scherpe prijs als vast onderdeel van het onderwijsleerpakket of als naschoolse activiteit.

Elk soort onderwijs

Dé cursus blind typen voor (speciaal) basis- én middelbaar onderwijs. Met een inzichtelijk online volgsysteem.


Lenteactie: Ontvang een Groentekist op School!

Alle scholen die vanaf 1 april 2015 een overeenkomst afsluiten om alle leerlingen typevaardig te laten worden met behulp van de Typetuin ontvangen bij de eerste bestelling 1 groentekist per 25 leerlingen. En bij een 4-jarige overeenkomst zijn dat er zelfs 4 per 25 leerlingen!

Zo typen kinderen binnen 13 weken niet alleen met tien vingers, maar tuinieren ze ook met tien vingers! Neem contact op voor informatie.


Neem Contact Op    
Of lees meer over onze klassikale cursus

Over de Groentekist

​De Groentekist is een ‘mini-moestuin’ waarin je een seizoen lang vijf soorten groenten kweekt. De Groentekist kost normaal €19,50 maar bij Typetuin krijgt je hem dus helemaal cadeau!

Met deze kist eet je binnen een paar weken sla, radijsje en boontjes uit eigen tuin. In de kist zit alles wat je nodig hebt om te beginnen. Hierbij is een klein plekje buiten, op balkon of terras, al genoeg.

Typetuin is ambassadeur voor de Groentekist zodat kinderen naast hun online tuin ook zelf echte groenten kunnen laten groeien!

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek bij u op school! Neem Contact Op

Typen in het onderwijs

Success Society is de betrouwbare partner voor scholen die leerlingen de kans willen geven een gedegen typecursus te laten volgen, zonder daar zelf veel kennis over of werk aan te hebben. Bij de cursus typevaardigheid leren kinderen efficiënt blind typen, ontwikkelen een fijnere motoriek, vaste patronen en een goede werkhouding.

Wij bieden scholen verschillende soorten typecursussen. De online cursus is snel in te zetten als vast onderdeel van het onderwijsleeraanbod. Leerlingen kunnen thuis en eventueel op school in de Typetuin zelfstandig oefenen. Daarnaast organiseren wij ook klassikale cursussen die tijdens school of als naschoolse activiteit kunnen worden aangeboden. Uiteraard zorgen wij voor een gediplomeerd docent en moderne lesapparatuur. U hoeft alleen maar te zorgen voor enthousiaste leerlingen en een geschikte ruimte. Onze adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden bij u op school te bespreken.

Typetuin

Adaptieve leeromgeving die zich aanpast aan iedere leerling.

Universiteit van Amsterdam

Wetenschappelijk ontwikkelde innovatieve lesmethode.

Uitgeverij Zwijsen

Leer typen met leuke verhalen van bekende kinderboeken.

De Typetuin in het onderwijs


Prijslijst

​Typetuin onderwijs


  • ​Online cursus onder schooltijd als vast onderdeel van het leerstofaanbod of klassikale cursus als naschoolse activiteit.
  • Typetuin licentie per leerling
  • Leerlingvolgsysteem
  • Diplomagarantie*
  • Voordelige tarieven bij een overeenkomst voor langere tijd


Vanaf € 26,50 per leerling per jaar

Alle prijzen zijn inclusief BTW


1 2

Vraag een offerte op maat voor schoolbesturen.

Vanaf € 26,50 per leerling toegang tot de Typetuin; de unieke prijswinnende online methode. De Typetuin is gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor alle leeftijden. De cursus is naar eigen wens in te vullen en er worden geen extra kosten gerekend voor een dyslexie variant. Gratis examen en diploma met garantie. Doe hier gratis de optimale werkplek-test van de TU Delft.

De Typetuin kan wellicht door scholen betaald worden vanuit de Prestatiebox van het OCW, omdat deze de landelijke onderwijsdoelstellingen voor opbrengstgericht onderwijs ondersteunen.
Wilt u weten hoe de Typetuin bijdraagt aan het vervullen van deze doelstellingen? Klik dan hier.

“Als ik zie hoe snel ze zijn, ben ik jaloers!” Ton van Malsen is directeur van Basisschool Theresia in Berlicum. Success-Society verzorgt hier al 10 jaar typecursussen. "Aan een typediploma heb je altijd iets", vindt Ton van Malsen. De schooldirecteur geeft Succes-Society dan ook graag de gelegenheid op ‘zijn’ basisschool dit te continueren.

Downloads voor het onderwijs


De prestatiebox

Download hier meer informatie over de prestatiebox.

Download
Ik leer blind typen

Waarom is blind typen belangrijk?

Download hier meer informatie over blind typen in het onderwijs.

Download

Gratis vaardigheidstest!

Deze test meet gratis jouw type vaardigheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de 60 seconden test te lopen. Typefouten kun je corrigeren voordat je verder gaat. Let op de juiste houding en probeer niet naar je vingers te kijken. Doe nu de vaardigheidstest en bekijk direct het resultaat!

Tijd
Tijd:
Tijd
Fouten:
Tijd
Woorden per minuut:
Het is nacht. Vibo is wakker geworden. Waarom, weet hij niet. Hij hoeft niet naar de wc, er is geen droom waaruit hij wakker schrok. Hij is klaarwakker. De lucht is helder. Er staan sterren en dat is bijzonder, want meestal zie je die niet in de stad. Er is ‘s nachts te veel licht van straatlantaarns, wegen en gebouwen. Vannacht blijkbaar niet. Vibo staat op, pakt zijn kleren van zijn stoel en schuift hem onder het dakraam. Als hij op de stoel gaat staan, kan hij zijn hoofd en schouders uit het raampje steken. Hij maakt het raam open. De nacht is fris, maar nog niet echt koud. Hij snapt nu waarom de nachthemel zo helder lijkt: er branden nergens straatlantaarns. De hele wijk is aardedonker. Ook de huizen. Behalve het huis van opa Aad. Uit het zolderraampje komt licht. Af en toe worden de stralen even doorbroken, alsof er iemand tussen de lamp en het raam door loopt. Gek, denkt Vibo. Hij trekt zijn hoofd naar binnen en stapt van de stoel. Hoe laat is het? Dan ziet hij dat de cijfers van zijn wekker geel zijn, in plaats van groen. Hij weet wat dat betekent: de klok loopt op zijn reservebatterij. Als hij op het lichtknopje bij de deur drukt, gebeurt er niets. Er is alweer geen stroom. Dat is de tweede keer vandaag. Maar, hij klimt weer op de stoel.
 

Start!

Meet gratis je snelheid.

Houding

Voorkom RSI-klachten.

Verbeter!

Leer blind en foutloos typen in de Typetuin.
 

Demoversie Typetuin

Nieuwsgierig geworden naar het typen in onze Typetuin? Probeer de demo-versie en neem een gratis kijkje in de adaptieve leeromgeving.

Demo bekijken
Ergonomique Oefenweb.nl O4NT Taalzee Heutink Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin is de nieuwe naam voor Typeopleiding Succes. Typetuin verzorgt al 40 jaar klassikale typecursussen in het basis-, speciaal en middelbaar onderwijs. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid is het slagingspercentage 97%.
Meer over de organisatie
Bel 013-5220579 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Typetuin is onderdeel van Success Society

Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@success-society.nl
info@success-society.nl


Reviews van onze tevreden klanten
8 gebaseerd op 217 reviews
Success Society op YouTube