blind leren typen op school

Start direct

Een uniek adaptief systeem dat alle kinderen kan leren blind typen. Ook bij u op school. Online of klassikale lessen.

Kosten besparend

Voor een scherpe prijs als vast onderdeel van het onderwijsleerpakket of als naschoolse activiteit.

Elk soort onderwijs

Dé cursus blind typen voor (speciaal) basis- én middelbaar onderwijs. Met een inzichtelijk online volgsysteem.

Meld je vrijblijvend aan voor een persoonlijk gesprek bij u op school! aanmelden

Typen in het onderwijs

Typeopleiding Succes is de betrouwbare partner voor scholen die leerlingen de kans willen geven een gedegen typecursus te laten volgen, zonder daar zelf veel kennis over of werk aan te hebben. Bij de cursus typevaardigheid leren kinderen efficiënt blind typen, ontwikkelen een fijnere motoriek, vaste patronen en een goede werkhouding.

Wij bieden scholen verschillende soorten typecursussen. De online cursus is snel in te zetten als vast onderdeel van het onderwijsleeraanbod. Leerlingen kunnen thuis en eventueel op school in de Typetuin zelfstandig oefenen. Daarnaast organiseren wij ook klassikale cursussen die tijdens school of als naschoolse activiteit kunnen worden aangeboden. Uiteraard zorgen wij voor een gediplomeerd docent en moderne lesapparatuur. U hoeft alleen maar te zorgen voor enthousiaste leerlingen en een geschikte ruimte. Onze adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden bij u op school te bespreken.

 

Typetuin

Adaptieve leeromgeving die zich aanpast aan iedere leerling.

Universiteit van Amsterdam

Wetenschappelijk ontwikkelde innovatieve lesmethode.

Uitgeverij Zwijsen

Leer typen met leuke verhalen van bekende kinderboeken.

De Typetuin in het onderwijs


Prijslijst

​Typetuin onderwijs


  • ​Online cursus onder schooltijd als vast onderdeel van het leerstofaanbod of klassikale cursus als naschoolse activiteit.
  • Typetuin licentie per leerling
  • Leerlingvolgsysteem
  • Diplomagarantie*
  • Voordelige tarieven bij een overeenkomst voor langere tijd


Vanaf € 26,50 per leerling per jaar

Alle prijzen zijn inclusief BTW


1 2

Vraag een offerte op maat voor schoolbesturen.

Vanaf € 26,50 per leerling toegang tot de Typetuin; de unieke prijswinnende online methode. De Typetuin is gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor alle leeftijden. De cursus is naar eigen wens in te vullen en er worden geen extra kosten gerekend voor een dyslexie variant. Gratis examen en diploma met garantie. Doe hier gratis de optimale werkplek-test van de TU Delft.

De Typetuin kan wellicht door scholen betaald worden vanuit de Prestatiebox van het OCW, omdat deze de landelijke onderwijsdoelstellingen voor opbrengstgericht onderwijs ondersteunen.
Wilt u weten hoe de Typetuin bijdraagt aan het vervullen van deze doelstellingen? Klik dan hier.

“Als ik zie hoe snel ze zijn, ben ik jaloers!” Ton van Malsen is directeur van Basisschool Theresia in Berlicum. Instituut Succes verzorgt hier al 10 jaar typecursussen. "Aan een typediploma heb je altijd iets", vindt Ton van Malsen. De schooldirecteur geeft Instituut Succes dan ook graag de gelegenheid op ‘zijn’ basisschool dit te continueren.

 

Downloads voor het onderwijs


De prestatiebox

Download hier meer informatie over de prestatiebox.

Download
Ik leer blind typen

Waarom is blind typen belangrijk?

Download hier meer informatie over blind typen in het onderwijs.

Download

Gratis vaardigheidstest!

Deze test meet gratis jouw type vaardigheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de 60 seconden test te lopen. Typefouten kun je corrigeren voordat je verder gaat. Let op de juiste houding en probeer niet naar je vingers te kijken. Doe nu de vaardigheidstest en bekijk direct het resultaat!

Tijd
Tijd:
Tijd
Fouten:
Tijd
Woorden per minuut:
Oom Hans gaf hem een aai over zijn haar en liep de kamer uit. Het station was ook gaaf. Er was een grote hal met loketten, er waren wachtkamers en er waren ook kantoortjes en opslagruimten. Je kon van alles doen in zo'n station. Alleen in de stationshal kon nu even niets meer, die droop van de verf. Het was wel jammer van al het werk. Daan werd wakker en tilde zijn hoofd op. Hij had geslapen en gedroomd,en hij was wakker geworden van zijn droom. Er was een geluid geweest,maar dat kon hij ook gedroomd hebben. Of droomde hij niet en was oom Hans toch begonnen de hal schoon te maken? Daan gleed uit zijn slaapzak en ging op zijn blote voeten de slaapkamer uit. Hij sloop zonder het zelf te weten. De gang was schemerig blauw verlicht, misschien door de maan. Bij de deur van de hal was het geluid duidelijk te horen. Daan wist alleen niet wat hij hoorde. Hij deed de deur voorzichtig open en keek de hal in. De hal was leeg en verlaten. Er was helemaal niemand: geen oom Hans te zien. Maar er was wel iemand. Er liep iemand door de verf die nog steeds nat was. Daan zag voetafdrukken verschijnen: witte voetstappen in de witte verf. Een onzichtbaar iets of iemand liep over de verflaag in de stationshal. Hij hoorde een zacht plakgeluid. Daans haren stonden recht overeind. Hij wilde het niet geloven, maar alles in hem gilde het uit: spook, geest. Hij vluchtte terug naar zijn kamer en verborg zich in zijn slaapzak.
 

Start!

Meet gratis je snelheid.

Houding

Voorkom RSI-klachten.

Verbeter!

Leer blind en foutloos typen in de Typetuin.
 

Demoversie Typetuin

Nieuwsgierig geworden naar het typen in onze Typetuin? Probeer de demo-versie en neem een gratis kijkje in de adaptieve leeromgeving.

Demo bekijken
Ergonomique Oefenweb.nl O4NT Taalzee Heutink Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Success Society is de nieuwe naam voor Typeopleiding Succes. Success Society verzorgt al 40 jaar klassikale typecursussen in het basis-, speciaal- en middelbaar onderwijs. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid is het slagingspercentage 97%.
Meer over de organisatie
Bel 013-5220579 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Typetuin is onderdeel van Success Society

Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@success-society.nl
info@success-society.nl


Reviews van onze tevreden klanten
8 gebaseerd op 213 reviews
Success Society op YouTube