Volwassenen

De typecursussen van Typetuin zijn ook zeer geschikt voor volwassenen. Inclusief begeleiding voor thuisstudie.

Dé online typecursus voor volwassenen

Met onze typecursus kun je ook als volwassene snel en foutloos leren typen. De Typetuin is wat betreft grafische beleving gericht op de jeugd van de basisschool. Maar jaarlijks leren duizenden volwassenen typen in onze leuke en speelse omgeving. Leren typen kan namelijk iedereen!

Ook de typelessen voor volwassenen passen zich automatisch aan op jouw niveau, zodat je binnen 7 weken al een uitstekende typevaardigheid kunt bereiken. En heb je wat langer de tijd nodig, dan kan dat. Je hebt in totaal een jaar lang de tijd om de cursus af te ronden.

Lees meer over de online cursus

Een investering in je toekomst!

Door beter en sneller te leren typen investeer je direct in je toekomst.

Allereerst levert het veel voordelen op voor je gezondheid. Veel mensen hebben namelijk een verkeerde typehouding, waardoor er bijvoorbeeld klachten in nek of schouders ontstaan. Met de typecursus van Typetuin leer je ook de juiste typehouding aan. Pas dit toe tijdens jouw computerwerk en je hebt minder kans op lichamelijke klachten.

Ten tweede leer je veel sneller typen. De tijd die je hiermee bespaart kun je weer besteden aan andere zaken. Tel uit je winst!