Bedrijven

Perfect leren typen met de Typetuin. (Juist) ook voor bedrijven!

Investeer vandaag nog in je medewerkers!

Enkele cijfers en weetjes:

  • Ruim 3,5 miljoen volwassenen werken iedere dag minimaal twee uur met een computer of tablet, zowel zakelijk als privé.
  • Eén op de vijf volwassenen typt nog met twee vingers.
  • Twee derde kan niet blind typen.
  • Je hebt meer kans op lichamelijke klachten wanneer je niet goed typt als gevolg van een verkeerde houding.

Investeer daarom vandaag nog in een cursus typevaardigheid voor jouw werknemers en breng het verzuim naar beneden en laat je werknemers (nog) efficiënter werken.

Onderscheidende methode

Onze methode is ontwikkeld samen met onderzoekers van de faculteit ontwikkelingspsychologie van de UvA. De methode is adaptief en oefeningen worden op het niveau van de gebruiker gegenereerd. Hoe sneller je leert, hoe moeilijker de opgaven zijn. Instructiefilmpjes aan het begin van een nieuw level zorgen voor een goede start en de juiste typehouding. Wekelijks ontvang je een online rapportkaart die inzicht geeft in de vorderingen.

De juiste houding staat de gehele cursus centraal en is van groot belang voor je medewerkers. Doe hier gratis de optimale werkplek-test van de TU Delft.

Online of een cursus op locatie?

Bij de Typetuin is het naast de online cursus ook mogelijk om een cursus op locatie te verzorgen. Een typecoach van de Typetuin verzorgt dan 8 lessen van een uur verspreid over 13 weken. Buiten de lessen om dienen de cursisten minimaal 5 dagen in de week 2x een kwartier te oefenen in de online applicatie. Zij kunnen dan ook contact opnemen met de typecoach.

Kies voor de groepscursus wanneer je wat meer aandacht wilt schenken aan de juiste werkhouding. Is het bedrijfsmatig wat lastiger om de medewerkers op een zelfde moment op dezelfde plaats te krijgen kies dan voor de online cursus.

Neem vandaag nog contact op voor een advies op maat.