Investeer vandaag nog in je medewerkers!

Ruim 3,5 miljoen volwassenen werken iedere dag minimaal twee uur met een computer of tablet, zowel thuis als zakelijk. Toch typt één op de vijf volwassenen nog met twee vingers en kan twee derde niet blind typen. Dit leidt tot veel tijdverlies. Bovendien wordt de werkhouding er niet beter op waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan, met verzuim als gevolg. En wist je trouwens dat mensen die blind kunnen typen zich ook beter kunnen focussen? Dat komt dus de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede!

De Typetuin onderscheidt zich van andere typeopleidingen met een weldoordachte, beproefde en bekroonde leermethode. De Typetuin is speels opgezet met onder andere leuke minigames. Deze speelse opzet wordt door jong en oud gewaardeerd.

De Typetuin is een educatieve online leeromgeving die ook uitermate geschikt is voor volwassenen. Onze methode is ontwikkeld samen met onderzoekers van de faculteit ontwikkelingspsychologie van de UvA. De methode is adaptief en oefeningen worden op het niveau van de gebruiker gegenereerd. Hoe sneller je leert, hoe moeilijker de opgaven zijn. Instructiefilmpjes aan het begin van een nieuw level zorgen voor een goede start en de juiste typehouding. In de zakelijke cursus van de Typetuin stel je op de profielpagina zelf één van de 3 gratis lettertypen in en kies je het letterformaat. Wekelijks ontvang je een online rapportkaart die inzicht geeft in de vorderingen.

De juiste houding staat de gehele cursus centraal en is van groot belang voor je medewerkers. Doe hier gratis de optimale werkplek-test van de TU Delft.

Let op: De Typetuin is wat betreft beleving (grafisch en tekstueel) gericht op de leerlingen van de basisschool. Maar jaarlijks typen circa 1000 volwassenen ook in deze leuke en speelse omgeving. Leren typen kan namelijk iedereen!

Neem contact op
Investeer vandaag nog in je medewerkers!
Laden…