Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over Typetuin. Tevens vind je hier artikelen met nuttige tips voor leren typen en het kiezen van de juiste typeopleiding.


Is begeleiding nodig bij leren typen?

16 juli 2018
De beste manier om je kind typevaardigheden aan te leren en typen op de computer zo gemakkelijk mogelijk te maken is door je kind een typecursus te laten volgen. Over het algemeen wordt aangeraden dat dit onder begeleiding gebeurt, zowel online als klassikaal. Meer over het begeleid leren typen met een typecursus lees je hier.
Lees meer

Samenwerking de Typetuin en Kindzorgcentrum Educto

5 april 2018
De Typetuin en kindzorgcentrum Educto gaan een samenwerking aan. Dit met als gezamenlijk doel om de ontwikkeling van typevaardigheid te vergemakkelijken voor kinderen met dyslexie.
Lees meer

Je typevaardigheid verbeteren: 7 praktische aandachtspunten

18 januari 2018
Een goede typevaardigheid is zeker van meerwaarde. Dit klinkt misschien als iets wat vanzelf komt, maar snel en efficiƫnt kunnen typen is een vaardigheid die je het beste structureel kunt aanleren. Hier geven we een aantal praktische aandachtspunten waar je alvast op kunt letten.
Lees meer

Wat is blind typen nu precies? Alle informatie over blind leren typen

24 oktober 2017
Goed kunnen blind typen is een belangrijke vaardigheid voor zowel kinderen als volwassenen. Maar wat is het nu precies en hoe kun je goed blind leren typen? Hier vind je meer informatie.
Lees meer

De juiste kindertypecursus uitkiezen: 5 nuttige tips

16 augustus 2017
In de wereld van kinderen zijn computers iets vanzelfsprekends. Ze groeien er letterlijk mee op. Dit betekent overigens niet dat ze op die manier ook goed leren typen. Daarom is het laten doen van een goede kindertypecursus zeker van meerwaarde.
Lees meer
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin verzorgt al meer dan 40 jaar met succes klassikale typecursussen. Ook bieden we bekroonde online typeopleidingen met begeleiding. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid hebben we een slagingspercentage van boven de 97%.

Typetuin is onderdeel van Success Society
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Of vind ons op social media:

Success Society op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
8.3 gebaseerd op 318 reviews