Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over Typetuin. Tevens vind je hier artikelen met nuttige tips voor leren typen en het kiezen van de juiste typeopleiding.


Blind leren typen in de 21ste eeuw

7 juni 2019
Er is vandaag de dag volop aandacht voor 21ste eeuwse vaardigheden en blind kunnen typen is bijna een must. Wat moet je als ouders hierover weten en hoe help je je kind hierbij?
Lees meer

Hoe kies je de juiste typecursus voor je kids?

23 november 2018
Goed kunnen typen is een vaardigheid waar je kind het hele leven iets aan heeft. Het aanbod van typeopleidingen is echter erg groot. Dus hoe kies je een goede typecursus voor je kids?
Lees meer

Goede typecursus ervaringen bij je kind: Tips en uitleg

29 oktober 2018
Een goede typecursus ervaring is vandaag de dag zeer relevant. Dit zorgt er immers voor dat je optimaal een typevaardigheid aanleert. Hier lees je meer over hoe je je kind de beste ervaringen tijdens een typecursus kunt bezorgen.
Lees meer

Is begeleiding nodig bij leren typen?

16 juli 2018
De beste manier om je kind typevaardigheden aan te leren en typen op de computer zo gemakkelijk mogelijk te maken is door je kind een typecursus te laten volgen. Over het algemeen wordt aangeraden dat dit onder begeleiding gebeurt, zowel online als klassikaal. Meer over het begeleid leren typen met een typecursus lees je hier.
Lees meer

Samenwerking de Typetuin en Kindzorgcentrum Educto

5 april 2018
De Typetuin en kindzorgcentrum Educto gaan een samenwerking aan. Dit met als gezamenlijk doel om de ontwikkeling van typevaardigheid te vergemakkelijken voor kinderen met dyslexie.
Lees meer
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin verzorgt al meer dan 40 jaar met succes klassikale typecursussen. Ook bieden we bekroonde online typeopleidingen met begeleiding. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid hebben we een slagingspercentage van boven de 97%.

Typetuin is onderdeel van Brightskills
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Of vind ons op social media:

Typetuin op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
10 gebaseerd op 331 reviews