Test hier je typesnelheid met onze gratis typetest!

Gratis typetest! Deze typetest online meet gratis jouw typesnelheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de 60 seconden typetest. Typefouten kun je corrigeren voordat je verder gaat. Let op de juiste houding en probeer niet naar je vingers te kijken. Doe nu de online typetest en bekijk direct het resultaat!

Tijd
Tijd:
Tijd
Fouten:
Tijd
Woorden per minuut:
Als je voorbijliep, zou je denken: he, er wonen nieuwe mensen. Ik snap er niks van, zegt Kris. Het ziet er weer doodgewoon uit. En dat klopt niet, zegt Johan. Dit is heel raar. Ze hebben er een nieuw raadsel bij. Morgen na school repeteren? zegt Vio. Ze knikken. VDRIE en K moet echt aan de slag. Na het eten vertrekt Johan naar de computerkamer. Hij begint met het uitzoeken van liedjes die ze op het feest kunnen spelen. Ze hebben hem nog niet verteld hoelang het optreden van VDRIE en K mag duren, dus hij zoekt genoeg liedjes uit voor een uur. Nu maar hopen dat Kris deze nummers allemaal kent. Grappig. Hoe langer ze elkaar kennen, hoe meer hij haar als een van de jongens begint te zien. Lekker hoor, dat ze allesbehalve een meisjes meisje is. Het is lastig om zich te concentreren op de liedjes; hij wil steeds naar buiten kijken. Zou het witte busje weer voor het buurhuis komen te staan? En hoe zal het dan vermomd zijn? Misschien als het busje van een loodgieter of een klusbedrijf. Ja, dat zul je altijd zien: net als hij een paar minuten geconcentreerd naar de akkoorden van een liedje zoekt, gaat er iemand bij de buren naar binnen. Snel kijkt hij op. Het licht in de gang is aan en een vrouw stapt naar binnen. De voordeur gaat dicht en het is weer donker in de voortuin van opa Aad. Hij denkt dat het een vrouw is, waarom weet hij niet precies. De schoonmaakster? Hij was de vrouw met de emmer alweer vergeten, maar nu hij erover nadenkt, stuit hij alweer op een raadsel. Wat heeft een schoonmaakster te doen in een huis dat vol troep ligt? En als de folie en de zakken vanmiddag zijn opgeruimd, waar liggen ze nu dan?

Start!

Je typesnelheid meten met de gratis typetest.

Oefen!

Met een cursus van Typetuin kun je je vaardigheden en snelheid in typen oefenen.

Verbeter!

Verbeter je voortdurend door Typetuin en leer zo blind en foutloos typen.
Gratis een kijkje nemen in onze online cursus? Bekijk de GRATIS demo
Schrijf je kind nu in voor de online typecursus en krijg direct toegang Direct aanmelden
Al meer dan 150.000 geslaagde cursisten!
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin verzorgt al meer dan 40 jaar met succes klassikale typecursussen. Ook bieden we bekroonde online typeopleidingen met begeleiding. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid hebben we een slagingspercentage van boven de 97%.

Typetuin is onderdeel van Brightskills
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Of vind ons op social media:

Typetuin op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
8.5 gebaseerd op 331 reviews