De Beste Online Typecursus voor Kinderen

Met Typetuin leert je kind in 14 weken supergoed typen. Profiteer van:

Typelessen die zich naar het typeniveau van je kind aanpassen
Verhoogde motivatie voor kinderen door de vele spelelementen
Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving
Onze ervaren typecoaches die iedere cursist begeleiden


direct aanmelden    
Naar Gratis Proefles

De Typetuin is nu nog verder vernieuwd!

De leeromgeving van onze online typecursus is nog leuker en leerzamer geworden! Je leert blind typen en redt daarbij samen met verschillende karakters jouw tuin van de “leesetende plant”.

Met onder meer leerzame mini-games voor extra online typelessen, speciale aandacht voor begeleiding, diverse woordpakketten en modules om je woordenschat of spreekwoorden te oefenen.

Meer weten? Bekijk onze demo-omgeving.

ACTIE: Bij bestelling van Typetuin Online ontvang je nu maar liefst €20 korting! De volledige online typecursus is dus nu te verkrijgen voor maar €100 (in plaats van €120).


1 2

De Voordelen van onze Online Typecursus - Voorbeelden

​Online typelessen met uitdaging en motivatie

De typeoefeningen in de Typetuin passen zich steeds aan. Dit hangt af van de snelheid waarmee je kind typt. Zo typt iedereen in de online typecursus op zijn eigen niveau. Als je een opgave niet goed maakt of begrijpt dan wordt de volgende opgave automatisch makkelijker. Zo blijft het blind leren typen uitdagend en wordt je kind steeds gemotiveerd om de typevaardigheid te verbeteren.

De online typelessen worden zo aangeboden dat iedere speler ongeveer 75% op niveau typt. Het kan dus wel eens voorkomen dat je kind een moeilijke of juist een hele makkelijke opgave krijgt. De online typelessen passen zich op het tempo van blind typen aan met nieuwe oefeningen. Iedere cursist heeft dus succeservaringen!


De online typecursus is altijd en overal te gebruiken

De online typecursus is altijd en overal te gebruiken. Zo gaat je kind op je eigen tempo door de cursus heen. De typeoefeningen maakt je kind zo vaak als nodig om steeds beter te leren blind typen met tien vingers.

De voortgang wordt iedere keer opgeslagen in ons centrale systeem. Je kind kan daardoor met de online typelessen gewoon doorgaan op het punt waar hij of zij de vorige keer is gestopt.


Bevordert de ontwikkeling van jouw kind

Typetuin werkt met een educatief beproefde methode die leergedrag bevordert. Je kind zal daarom met de typecursus online steeds sneller en beter leren blind typen met alle vingers. Wanneer je kind klaar is voor een examen dan geeft het systeem automatisch een signaal.

Alle statistieken zijn voor de ouders simpel te bekijken in de online rapportkaart. Zo heb je altijd inzicht in de voortgang van je kind.


1 2

Het Typetuin Programma - Van Aanmelding tot Diploma!

{block_visual_alt}

Al onze Online Typelessen zijn mét online begeleiding

Niet Geslaagd = Geld Terug!
Online
Nu € 100
€120

​​Onze Online Typecursus

  • Altijd en overal oefenen
  • Uitdagende leeromgeving
  • Snel en goed leren typen
  • Adaptieve typelessen
  • Een volledige jaarlicentie

nu aanmelden
9 “Zeer vriendelijke uitstraling Typetuin met TOP klantenservice. De cursus is goed opgezet met geweldige typespelletjes en een leuk verhaal!” Gea, Zoetermeer
9 “Deze typecursus is ons prima bevallen! Onze dochter deed de cursus graag, we hoefden haar eigenlijk niet aan te sporen. De methode werkte erg motiverend.” Ria, Utrecht
8 “De lessen zijn leuk en de begeleiding bij de cursus is heel prettig.” Marij, Venlo

Typetuin en partners

Let op: Met 2 of meer personen aanmelden? Doe mee met de groepsactie! Klik hier voor meer informatie


1 2

Online leren typen met begeleiding

Onze typecoach houdt de voortgang van je kind bij en geeft praktische tips voor verbetering van de typehouding, snelheid en motivatie. Zo maakt je kind de online typecursus ook echt af.

  • Motivatie door continu vooruitgang in het leerproces
  • Voortdurende ondersteuning en coaching
  • Een goede ergonomische typehouding
  • Extra studiemiddelen voor het leren blind typen
  • Contact via de berichtenmodule van de Typetuin


Hoe werkt online met begeleiding?

Van afstand kijkt onze typecoach met je mee. Via de online berichtenmodule heeft zij contact met je. Ze houdt ook in de gaten of je wel genoeg oefent. Als het nodig is, motiveert jouw typecoach je of geeft tips om nog sneller blind te typen. Natuurlijk krijg je iedere week per mail een rapport met jouw voortgang.

De typecoach is uiteraard ook via de module bereikbaar voor vragen van de cursist over de online typecursus. Hierop zal de typecoach inspelen met passende antwoorden en oplossingen in het leerproces.

Probeer de Typetuin uit

typecursus online

leren blind typen

online typeles kind

​Nieuwsgierig geworden naar leren typen met de Typetuin? In onze demo-versie kun je gratis een kijkje nemen (klik op “Demo-versie”).


1 2 3 4
Schrijf je kind nu in voor de online typecursus en krijg direct toegang Direct aanmelden
Al meer dan 150.000 geslaagde cursisten!
Ergonomique Oefenweb.nl Taalzee Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Typetuin verzorgt al meer dan 40 jaar met succes klassikale typecursussen. Ook bieden we bekroonde online typeopleidingen met begeleiding. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid hebben we een slagingspercentage van boven de 97%.

Typetuin is onderdeel van Brightskills
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typetuin.nl
info@typetuin.nl


Of vind ons op social media:

Typetuin op YouTube
Reviews van onze tevreden klanten
8.3 gebaseerd op 331 reviews